Opinie

Opinie o naszych aukcjach na Allegro znajdują się na http://allegro.pl/show_user.php?uid=13449462

Tu mogą Państwo dzielić się z nami i innymi użytkownikami swoimi opiniami o naszej hodowli oraz pieskach, które do Państwa trafiły.

13 komentarzy

  • Link do komentarza AnitaOr środa, 16 kwiecień 2014 20:25 napisane przez AnitaOr

    Ostanio dużo czytam blogów, stron a także bywam na forum dyskusyjnym gazety.pl.
    Ta strona mnie bardzo zaciekawiła, dodałam sobie ją do ulubionych. Pozdrawiam Anita :)
    Nie gram w gry online wpyte na facebooku!

  • Link do komentarza スーパーコピースカーフ czwartek, 27 marzec 2014 16:53 napisane przez スーパーコピースカーフ

    2014新作N級スーパーコピーマフラー、スカーフ、大判ストール専売店.ケンゾースーパーコピーマフラー:http://www.cheapscarfcopy.com/cs-kenzo.html ロベルトカヴァリスーパーコピーマフラー:http://www.cheapscarfcopy.com/cs-roberto_cavalli.html サングラススーパーコピー,サングラス レディース:http://www.cheapscarfcopy.com/cs-sunglasses.html

  • Link do komentarza Sylwia. M środa, 19 marzec 2014 18:37 napisane przez Sylwia. M

    Serdecznie polecam hodowlę z Zielonego Zacisza pod każdym względem. Miły, profesjonalny kontakt oraz dbałość o zwierzęta na najwyższym poziomie. Lekarz weterynarii do którego się udaliśmy na kolejne szczepienie był bardzo miło zaskoczony faktem że hodowca nie oszczędzał i zaszczepił pieska dobrą szczepionką. Nie jestem wstanie opisać ile miłości i szczęścia okazuje taka mała biała istotka jak nasz Pako.

  • Link do komentarza najlepsze narty wtorek, 18 marzec 2014 15:30 napisane przez najlepsze narty

    thx za podzielenie się własnymi dostrzeżeniami, twój
    tekst mocno mi przypadł do gustu :D

  • Link do komentarza Emilka środa, 12 marzec 2014 11:34 napisane przez Emilka

    Otrzymaliśmy wspaniałego pieska który wniósł tyle radości że odmienił wszystkich domowników. Nareszcie zaczęliśmy z sobą rozmawiać.
    Dobry kontakt z hodowcą który służy w każdej chwili radą.

  • Link do komentarza sonia-klej 1968 niedziela, 22 wrzesień 2013 15:45 napisane przez sonia-klej 1968

    Miałam pieska z tej hodowli, był cudowny. Piszę że był, bo dzieci zabrały mi MONTE do Norwegi,tam teraz robi furorę. Już zamówiłam dla siebie maluszka na wiosnę

  • Link do komentarza kasia wtorek, 10 wrzesień 2013 20:33 napisane przez kasia

    Piesek cudowny,hodowla na najwyższym poziomie.Polecam w 100%

  • Link do komentarza Emilia sobota, 31 sierpień 2013 19:22 napisane przez Emilia

    Mam cudownego psiaczka z tej hodowli, każdy jest w szoku, że jest taki mądry, kochany i grzeczny. :) no i przepiękny

  • Link do komentarza monika75_76 wtorek, 20 sierpień 2013 06:35 napisane przez monika75_76

    Znalazłam ludzi którzy do piesków wkładają tyle serca, że aż żal je zabierać .
    Polecam w 100% tę hodowlę, nasz piesek jest cudowny.

  • Link do komentarza Malgos105 piątek, 16 sierpień 2013 14:44 napisane przez Malgos105

    Szczeniaczek zadbany. Otrzymałam fachowe rady. Polecam gorąco. Nasz psiunio jest prześliczny.

Skomentuj

(*) Pole wymagane

Allegro

Należymy do:

Projektowanie stron internetowych i portali : www.intermikro.com